Varmt välkommen att anmäla till vårt Sportlovsläger som kommer att vara måndagen 27 februari till fredagen 4 mars.  

·         Välj mellan Alternativ 1 med 10 timmar is och Alternativ 2 med 5 timmar is. Som vanligt kommer det att finnas mellis till åkarna mellan passen.  

·         Alla är välkomna på lägret dvs man behöver inte redan vara registrerad i skridskoskolan eller vara tävlingsåkare.

·         Det går bra att anmäla sig för endast vissa dagar och man betalar då bara för de dagar man väljer att åka. 

Glöm inte att anmäla dig som lägerförälder så du får extra möjlighet att bidra och vara en aktiv del av själva lägret: Det är dock extra viktigt att ni med yngre barn försöker vara med som lägerförälder på något av våra läger då det främst är de yngre barnen som har behov av denna funktion! Mer nedan om vad det innebär att vara lägerförälder.

TIDER 

När: måndag 27 februari – fredag 4 mars
Träningstider: måndag-onsdag kl 8-14, torsdag-fredag kl 16-19
Test: torsdag 18.00-19.00*

Var: Jägholmshallen, Hägernäs

TRÄNINGSALTERNATIV

Alternativ 1: 10h is + 3 mark (1250 kr för alla fem dagar)

Alternativ 2: 5h is + 3 mark (650kr för alla fem dagar)

Anmälningsformulär HÄR!

* Test är för åkare efter märke 6 och görs när tränaren bedömer att åkaren är redo. Testen görs inför domare och reglerar vilken svårighetsnivå en åkare tävlar på.

Lägerföräldrar
Vi behöver minst en lägerförälder på plats per dag för att framför allt finnas till hjälp för de yngre åkarna. Det handlar om allt från att hjälpa åkarna med eventuella praktiska saker såsom tider, knyta någons skridskor, se till att det finns fika. Det är ett superbra tillfälle att lära känna klubbens medlemmar och vara del av den fina gemenskapen mellan åkare, tränare och föräldrar. Är du ny i klubben och känner dig osäker? Det finns alltid någon som har varit med tidigare som kan guida, det viktigaste är att det finns någon vuxen på plats som kan vara behjälplig.