Varmt välkommen till vårt Påsklovsläger 2023 som kommer att vara tisdagen 11 april till lördagen 15 april. Välj mellan Alternativ 1 om 10h is och Alternativ 2 om 5h is. Utöver de vanliga lektionerna kommer vi ha extra aktiviteter med fokus på att skoj tillsammans. Som vanligt kommer det att finnas mellis till åkarna mellan passen.   

Glöm inte att anmäla dig som lägerförälder vilket ger en extra möjlighet att själv vara en aktiv på lägret! Det är dock extra viktigt att ni med yngre barn försöker vara med som lägerförälder på något av våra läger då det främst är de yngre barnen som har behov av denna funktion. Mer nedan om vad det innebär att vara lägerförälder.
 

TIDER 

När: tisdag 11 april – lördag 15 april
Träningstider: tisdag – fredag kl 8-15, lördag kl 13.30-18.30

Var: Jägholmshallen, Hägernäs

TRÄNINGSALTERNATIV

Alternativ 1: 10h is + 3 mark (1250 kr för alla fem dagar)

Alternativ 2: 5h is + 3 mark (650kr för alla fem dagar)

Anmälningsformulär HÄR

Lägerföräldrar
Vi behöver minst en lägerförälder på plats per dag för att framför allt finnas till hjälp för de yngre åkarna. Det handlar om allt från att hjälpa åkarna med eventuella praktiska saker så som tider, knyta någons skridskor, se till att det finns fika. Det är ett superbra tillfälle att lära känna klubbens medlemmar och vara del av den fina gemenskapen mellan åkare, tränare och föräldrar. Är du ny i klubben och känner dig osäker? Det finns alltid någon som har varit med tidigare som kan guida, det viktigaste är att det finns någon vuxen på plats som kan vara behjälplig.