Lägret kommer i år vara på tisdagen den 2 april till och med lördagen den 6 april och avslutas med ett gemensamt isdisco (mer detaljer nedan). 

Alla åkare kommer dessutom under veckan att, förutom åka massa konståkning och umgås med andra åkare, även få delta i en påskäggsjakt!

Åkarna brukar utvecklas väldigt mycket när de för möjlighet att åka mer intensivt som på en lägervecka samt lära känna fler av de andra åkarna och tränarna i klubben. Så här finns möjlighet till en rolig aktivitet under lovet som både ger teknisk utveckling, nya kompisar och en ökad klubbkänsla! 🙂

Under dagen står klubben för fika (frukt, bröd och saft) till åkarna men om det behövs tar man själv med sig lunch (micro finns). Det finns även en lägerförälder i ishallen som stöd kring tider, skidskoknytning, fika etc men dessa står inte för allmän barnpassning så bedömer man att ens barn inte ännu klarar sig relativt självständigt bör man finnas till hands gärna själv som lägerförälder (anmäl i anmälan) eller innan och efter det egna barnets träningstider som kommer innan lägret och då är ca 1-3 timmar per dag – lite berorende på valt alternativ och dag.  

Varmt välkommna!!!

Anmäl här!

UPPLÄGG

När: Tisdagen 2 april – Lördagen 6 april
Träningstider: Istider kl. 9-15

Avslutningsdisco: Lördag 6 april kl. 15-17

Var: Jägholmshallen, Hägernäs

TRÄNINGSALTERNATIV

Alternativ 1: 12h is, 3h mark och påskäggsjakt (1300 kr för alla fem dagar)

Alternativ 2: 6h is, 3h mark och påskäggsjakt (700kr för alla fem dagar)